Bejelentés


Gyógygombák az egészségért A betegségek többsége megelőzhető


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Gyógygombák

Napjainkban a gyógyszergyárak egyre nagyobb összegeket költenek a különböző népgyógyászati és tradicionális gyógymódok kutatására. Ezek a módszerek évezredes tapasztalatokon alapulnak. A modern orvostudomány csak az utóbbi évtizedekben kezdte el vizsgálni, hogy melyiknek mi a hatásmechanizmusa, hogyan fejti ki jótékony hatását. Így kerültek a szakemberek látóterébe a különböző gombák. Már nem csak a nemzetközi tudományos világ, hanem magyar kutatók is foglalkoznak a gombák gyógyító hatásával.
Három gombafajra szeretném a figyelmüket felhívni: Cordyceps, Pecsétviasz gomba ( Ganoderma ), és a Mandulagomba ( Agaricus blazei Murill )
Fontos tudni, hogy a gyógygombák nem gyógyszerek, de belőlük már több gyógyszer is készült! Használatuk nem helyettesíti a gyógyszereket és nem helyettük, hanem inkább mellettük, hatásukat erősítve érdemes fogyasztani őket.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!